Rama i nxirë se nuk kapi komisionet zgjedhore, por ka bandat dhe paratë e krimit

Kryeministrit Edi Rama, gjate konferences "Korrupsioni zgjedhor, nevoja per nje reforme elektorale te thelle dhe gjitheperfshirese", e iniciuar Koalicioni i Vezhguesve Vendore, ne hotel Tirana./r/n/r/nAlbanian Prime Minister Edi Rama during a conference about the necessity of the Electoral Reform.

Rama është shfaqur i nxirë në reagimin e bërë për reformën zgjedhore pasi ai nuk mundi të kapë komisionet e numërimit të votave, por ai ka bërë të qartë se aram e fortë e tij janë bandat dhe paratë e krimit. Ndaj beteja e opozitës do të vazhdojë

Kryeministri Rama ka reaguar në Tëitter pas arritjes së dakordësisë mbi administratën zgjedhore. Përmes ironisë ai thotë se opozita në fund ka pranuar Kodin Zgjedhor sic ishte, por sipas tij rëndësi ka që u bë sic ata e deshën.

STATUSI I PLOTE
Pas 3 vjetësh marshim e 3 netësh ngujim na sollën fjalën e fundit: “Mirë e kishim ashtu siç e kishim”😀Po mirë, unë kam menduar e mendoj që ka edhe më mirë, po meqë LBPD janë të kënaqur me kaq për zgjedhjet e ardhshme, bujrum, si ta duan ata🤗

Rëndësi ka që: LBPD do hyjë në zgjedhje me Kodin Zgjedhor siç e deshën vetë✌️ ODHIR është dakord që kjo nuk e cënon lirinë e zgjedhjeve👍BE është e kënaqur, Shqipëria s’ka më pikëpyetje në prag të vendimit për datën e nisjes zyrtare të negociatave🇦🇱🇪🇺Ah po, mbaroi edhe revolucioni