Ballina News BE përshëndet marrëveshjen për reformën zgjedhore

BE përshëndet marrëveshjen për reformën zgjedhore

Zv. Presidenti i KE, Josep Borrell ka vlerësuar konsensusin e sotëm të arritur mes palëve politike për Reformën Zgjedhore.

Borrell thotë se kjo është një arritje e rëndësishme që adreson një kusht kryesor për të filluar negociatat me BE dhe e çon Shqipërinë një hap më afër Unionit.

Po ashtu Borrel shton se kjo marrëveshje dhe Reforma Zgjedhore do të jetë mirë për përparimin e ardhshëm në reformat e nevojshme të Shqipërisë për në BE.

DEKLARATA E PËRBASHKËT BORRELL- VARHELYI
Ne i urojmë të gjitha palët për marrëveshjen e sotme të rëndësishme për reformën zgjedhore. Ne e mirëpresim procesin gjithëpërfshirës dhe vlerësojmë gatishmërinë politike për të arritur konsensus.

Kjo është një arritje e rëndësishme që do të përfitojë nga qytetarët e Shqipërisë.

Exit mobile version