Tallje me mësuesit! Berisha: Urdhërohen të shkojnë në punë, por transport nuk kanë!

Tallje me mesuesit. Ata urdherohen te shkojne ne pune por transport nuk kane!

Lexoni denoncimin e mesuesit dixhital. sb

Z.Sali Berisha te pershendes dhe te uroj shendet.kam nje problem qe nuk esht vetem i imi por besoj se dhe i shum e shum arsimtarve te tjere sidomos mesuesit me 1 qershor filloj puna i gjith arsimi dhe te gjithe mesuesit dhe edukatoret duhet te shkojne ne pune por problemi esht se ato mesues qe shkojne neper fshatra nuk kan me çfare te shkojne perveç atyre qe kane makina personale dhe mundet te shkojne ne pune esht problem se dretuesit e shkollave na kane then duhet te vini patjeter ne pun dhe se transportin duhet ta sigurojm vet po si do e sigurojm vet ne transportin kur menyra e vetme esht te ikesh me taksi dhe ne taksi nuk lejohet me shum se nje person.

Ku ti gjejme ne leket per te paguar taksin ka dhe vajza dhe gra qe e kan pak te veshtire te udhetojne te vetme me taksi neper fshatra dua te them se ktu ne Elbasan ne fshatin me te afert taksia te merr 5 mij leke te vjetra vetem ikje duhen dhe 5 mije leke per ardhjen te shkon rruga 10 mij lek te vjetra ikje ardhje po ato mesues qe jan neper zona te thella kur edhe taksit e kan te veshtire te shkojen sa lek i duhet per te shuar ne pun kto thon qe do ua japim leket e rruges po ku besohet kjo qeveri hajdute dhe ky kryeminister katil ato edhe kur na japin leket e autobuzit nuk na i japin te plota dhe na i japin mbas disa muajsh doktorr te lutem beje problem kte sa me shpejt sepse esht shum i rendesishem per shumicen derrmuese te arsimtarve sepse nuk ka transport publik.