Zbardhen përgjimet e vajzava, kush janë dy biznesmenët që ngritën ‘fole’ próstitucioni në Rrogozhinë

Zbardhet skema se si funksiononte prostitucioni në dy hotelet në Rrogozhinë. Mëngjesin e sotëm policia bëri të ditur se ka goditur një rrjet prótitucioni në Rrogozhinë, ku kanë rënë në pranga dy biznesmen si edhe 5 vajza, M. M., D. M., G. D., Q. R. dhe V. M., për veprën penale “Próstitucioni”. Mes të arrestuarve është edhe një klient, i cili u kap në flagrancë duke kryer marrëdhënie s*ksuale kundrejt pagesës, me Q. R.

Ndërkohë janë mësuar edhe emrat e prónarëve të hoteleve të cilët i kishin kthyer binzeset e tyre në ‘fole’ të prótitucionit. Mësohet se dy prónarët e hotelit ku ushtrohej próstitucioni janë Bujar Gjuzi dhe Fatmir Hoxha.

Bujar Gjuzi prónar i një hoteli në zonën e quajtur “Bishti i Zhurit”, në Rrogozhinë, është arrestuar edhe në vitin 2008 për të njëjtën vepër penale.

Ndërkohë që janë zbardhur edhe disa nga përgjimet e prókuriorisë që çuan në shkatërrimin e këtij rrjeti prótitucioni, ku vajzat duket se ‘ankohen’ ngaqe nuk kanë klientë.

Në përgjime zbardhen bisedat e dy vajzave, punonjësve të s*ksit, të arrestuara të cilat kanë diskutuar me njëra- tjetrën për punën. Në bisedë vajza thotë “ika se nuk ka punë fare. Kanë ikur refugjatët, s’ka pasur punë si ka pasur më parë, nja 2 veta kapa”.

Ndërkohë, ankesën se nuk ka punë, e ka dhe një vajzë tjetër e cila shprehet se “kam dalë të ha pak bukë te lokali se sot qenka dobët”. Hetimi i Prókurorisë prej 7 muajsh që ka zbuluar rrjetin e próstitucionit në Rrogozhinë.

Në një tjetër përgjim, një nga vajzat flet me shoqen e saj, e cila i tregon se sot është e vetme dhe se ka dalë në punë pas dy ditëve pushim. “Dje dhe pardje nuk dola se u ç’lodha, po shplodhet robi, punë, punë përditë dhe sot dy veta kam kapur deri tani. Në 11:00 dola, në 12:00 fillova inshAllah më ecën pasditja se jam dhe vetëm se iku ajo tjetra se i mbaroi prezervativët”, thotë një nga vajzat në përgjimet.