Dy punonjës të Kadastrës në Durrës preken me Covid-19

Dy punonjës të Kadastrës në Durrës kanë rezultuar pozitivë me Covid-19 pas tamponëve të bërë një ditë më parë.

Bëhet fjalë për sportelisten, familjarët e të cilës rezultuan pozitivë me koronavirus, si dhe një specialiste sektori.

Kjo vatër duket problematike në këtë qytet sepse shumë qytetar paraqiten aty për të marrë shërbimet e nevojshme që kanë. Punonjësa e infektuar kishte kontakt me të gjithë punonjësit e tjerë.

Kujtojmë se ditën e hënë ASHK Durrës u mbyll dhe u dezinfektua, ndërsa të gjithë punonjësit e Kadastrës do të vazhdojnë të qëndrojnë në shtëpi për një periudhe 14-ditore.