Doganat si zyra të kontrabandës së partisë! Dy kontenierë kalojnë pa u kontrolluar me urdhër nga lart

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një doganieri i cili shkruan se, Feliks Hurdha, djali i kondrabandistit që është arrestuar dhe gjobitur në doganat shqiptare disa herë, Shaban Hurdha ka futur ditën e shtunë 2 kontenierë të ardhur nga Kina me Atlete Nike dhe Adidas kondrabandë pa doganë dhe markat që janë të ndaluara në dogan me ligj.

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Doganat si zyra te kontrabandes se partise!

Dy kontejniere kalojne pa u kontrolluar me urdher nga lart.

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje z.berisha ju drejtohem juve se vetem tek ty kemi besim.

Jam ne punonjes i Doganes tiranes dhe dua te denoncoj nje Rast kundrabande nga Rilindasit. Komisioneri i partis socialiste Feliks Hurdha djali i kundrabandistit qe eshte arrestuar dhe gjobitur ne doganat shqiptare disa her Shaban Hurdha. Ka futur diten e shtun 2 kontenier te ardhur nga Kina me Atlete Nike dhe Adidas kundraband pa dogan dhe markat qe jan te ndaluara ne dogan me ligje.

Ne si doganier donim te benim kontroll dhe na dhan urdher qe mos tu afroheshim fare kontenierve Te FELIKS HURDHES se eshte me urdher nga Partia e Rilindjes. Malli eshte shkarkur dhe po shitet ne menyr kundraband ne dyqanin e SHABAN HURDHES tek rruga 5 maji konkord center. i bej thirrje krimit ekonomik drejtoris se tatimeve te verifikoj kete kundraband nga Cunat e Rilindjes.

Feliks hurdha antar i komisionit zgjedhor dhe babai vet SHABAN HURDHA nje kundrabandist ordiner qe e njefin te gjith doganieret. Respekte Z.berisha vetem tek ty kemi besim.