Denoncimi i Berishës: Marrëzia! Do prishet shkolla se i ze pamjen lagjes?!

Marrëzia: Do prishet shkolla se i ze pamjen lagjes?!

Por tre lagje të Beratit mbeten pa shkollë!

Lexoni mesazhin e mesues dixhitale!

Denoj kete akt te papergjegjshem ndaj pasurise publike te narkobashkise dhe narkokryetarit monist te Beratit dhe lenien e tre lagjeve te ketij qytetit pa shkolle! Sb

Mirmëngjesi doktor ,Unë jam mësuese në shkollën Mangalem Berat prej 30 vitesh,Një shkollë në lagjen muzeale me një histori të pasur nl breza,Dje erdhi vendimi që shkolla do prishet ,e përjetova keq, Ju bëra thirrje kolegëve për një qëndresë ,por të gjithë kanë frikë se mbeten pa vend pune .

Tre lagjet muzeale në Berat, pa shkollë,Kala,Mangalem, Goricë, Shkolla është tek Porta e Pashajt , në krah të djathë sa fillon rruga e ngjitjes me kalldrëm për lagjen Kala.Bashkia me një vendim,i zë pamjen lagjes Mangalem Me respekt Po ju dërgoj edhe historikun e shkollës.