Basha: Do bëjmë gjithçka për të siguruar votën e lirë, ka mbetur vetëm një çështje

Kryetari i opozitës, Basha deklaroi në një dalje për gazetarët se është bërë progres me diskutimet për reformën zgjedhore dhe ka mbetur vetëm një çështje për tu zgjidhur. “Dua të siguroj shqiptartë se do të bëjmë gjithçka për të siguruar votën e lirë të tyre”, tha Basha.

“Është bërë progres drejt dakordësisë për administrimin zgjedhor. Ka mbetur një çështje pa zgjidhur. Dua t’i siguroj shqiptarët se opozita e bashkuar do të bëjë gjithçka për votën e lirë dhe të ndershme”, tha Basha.

Më herët u mbyllën negociatat mes anëtarëve të Këshillit Politik për ndryshimet e reformës zgjedhore dhe ambasadorëve të akredituar në Tiranë.