Aktorja padit në Gjykatë Veliun, kërkon 10 milionë lekë dëmshpërblim

Ziada Çobo, nëna e 15-vjeçarit të dhunuar disa javë më parë në kryeqytet, videoja e së cilit bëri xhiron e mediave për shkak se policët e shtrinë në bulevard e i vendosën kokën në asfalt, ka paditur sot Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Ardi Veliun.

Padia është ngritur për cenimin e imazhit të saj.

Kujtojmë se pak ditë më parë, vetë Veliu nxori videon e gruas që mbante një pistoletë në dorë, duke i kërkuar opinionit të gjykonin djalin e dhunuar, duke u nisur nga familja që kishte.

Por pak më vonë, rezultoi se Ziada Çobo ishte aktore dhe se pistoletën e kish mbajtur gjatë një roli.

Aktorja kërkon tashmë si dëmshpërblim 1 milion lekë (të reja).