A e dini se kush është narkopolicja Denisa Hima!

A e dini se kush eshte narkopolicja Denisa Hima!

Ajo qe dhunoi dhe i perdridhte doren ish deputetes Silvia Çako!

Vjehrri i saj me te cilin jeton ne nje shtepi u arrestua nje jave me pare ne Korçe me 135 kg hashash.

Denises ju kontrollua banesa por mori garanci narko boset se do rritet ne pergjegjesi. Trafikantet ne narkoshtet kane te ardhme te ndritur. sb

Doktorr miremngjesi !Si zakonisht te uroj shendet e jete e gjithe te mirat !Doktorr,me duhet te informoj se para 4 ditesh ne Korçe u kapen 135 kg hashash nga policia dhe u arrestua si ngarkuesi i sasie se hashashit vjerri i Denisa Hima,polices qe dhunoi ish deputeten Silvana Caka !Pas kontrollit te baneses se polices,pas jeton me vjehrrin,policja ka marre garanci nga kapot narkos jo per largim por per rritje ne detyre !!!!!
Kohe te veshtira,rregjim i frikshem dhe i kriminalizuar,plotesisht !
Me respekt shume