Qëndrim banditesk i Edvin Kristaq Mashtrimit ndaj mjekëve që u përballën me Covid-19!

Qendrim banditesk i Edvin Kristaq Mashtrimit ndaj mjekve qe u perballen me Covid-19!

Jo vetem qe nuk u jep shperblimin e premtuar dhe me VKM por u dergon vasalet dhe i kercenon me largim nga puna! Mashtrim i turpshem!

Lexoni denoncimin e mjekut dixhital. sb

Pershendetje Doktor Berisha une qe po ju shkruaj jam nje mjek ne Fier.

Diten e sotme Mirela Cami Drejtoresha e Pergjithshme e Operatorit Shendetesor te gjithe Shqiperis, ne hakmareje te mjekve me urdher te Ogerta Manastarliut, ka ushtruar terrorr ne Fier ndaj mjekve pasi ka ardhur ne Drejtorin e Shendetit Publik Fier na ka ofenduar e kercenuar me largime nga pune pas sot ka urdheruar “Masa Disiplinore per Largim nga Puna” vetem e vetem se ne si mjek kerkuam shperblimin tone te premtuar per” COVI-19″ pasi nga Ministria nuk na jepet me ky shperblim.

Keto presione ne na jane bere dhe dite me pare nga krye hajduti Kujtim Llapi drejtori i opertorit shendetesor per jugun por duke qene se ne kemngulem sot erdhi lartmadheria e Ogertes, Mirela Cani, doktor sot pasi ka ushtura dhune presion dhe largim nga puna na eshte thene nga kjo qe mos te kerkojm shperblime me.

Dhe ne forem hakmareje ka shkuar e ka dhene masa disiplinore ndaj mjekve te Qendres Shendetesore Nr.2 me arsy.per largim nga puna me arsyen se nuk ishin ne pune kur u larguan vetem 10minuata para ores 15:00, kur gjith periudhen e COVID 19 kemi qene ne pune cdo dite ne si mjek familje dhe asnje qindarke skemi marr shperblim por sot marri largime nga puna e masa dispilinore ne terrorr.JU LUTEM DOKTOR PUBLIKOHENI QE MBASENUK NA HEQIN NGA PUNA.

Anonim Doktor se keta te bejn cdo gje te keqe. Ju shkruajta ju si zeri i vertet verifikoheni po te doni eshte shume shume e vertet kjo qe ka ndodhe sot.