Skandali/ Komisariati i Policisë N.4 në Tiranë i grabit pronën shtetases në Rrugën Arkitekt Sinani

Një skandal i padëgjuar po ndodh në këto momente në Komisariatin N.4 në Tiranë, ku një shtetaseje po i rrëmbehet prona nga ky Komisariat në bashkëpunim me pronarët që e pretendojnë atë me letra false dhe ku çështja është në duart e drejtësisë.

Skandali ka nisur që në orët e mesditës, ku persona të policisë kanë thirrur në në rajon shtetasen, M.Kastrati me justifikimin për të parë se çfarë problemi ka ajo me palën tjetër që e pretendon këtë apartament sikur e ka blerë, por që në të nuk ka firmën e bashkëpronares.

Çmenduria e policisë arrin deri aty sa të akuzojë bashkëpronaren e banesws se i ka përvetësuar 200 mijë lekë që janë lënë në shtëpinë e saj nga pala që pretendon pronën. Dhe kjo alibi e policisë bëhet vetëm për ta mbajtur atë në rajonin e policisë ndërkohë që asaj po i grabitet shtëpia.

Bashkëperonarja denoncon se ajo nuk ka firmosur për asnjë tjetërsim prone dhe se dokumentat e paraqitura janë të falsifikuara.