Bolinot dhe Kazhanët e Don Lalës!

Don Lala paguante me parate e takspaguesve 13 punonjes te ekipit te televizionit te tij Skampa!

Narkopasardhesi i tij monist vazhdon dhe i paguan edhe sot ata!

Miq, kjo eshte vjedhje me dokumenta e parave te takspaguesve qe denohet si krim ne çdo vend te botes perveçse ne narkoshtetin e Edvin Hajdutit. Ky i fundit me nje VKM te firmosur nga ai vet lumturohen me Bolinon e tij duke marre per mediat e tyre 5000 m2 toke me 1€ ne mes te Tiranes.

Po keshtu Lal Plehu paguante me 800.000 lek ne muaj si keshilltare Mira Kazhanin drejtuesen e nje portali qe ai perdor si sharese te paguar per kundershtaret!

Miq, po ju rikujtoj se per nje akt te tille, te zbuluar pas tre dekadash, nje vend i madh dhe demokratik ne Europe ndoqi penalisht ish presidentin e vendit sepse kishte dhene rroga shteterore tridhjet vite me pare militanteve te partise pa punuar nje dite te vetme.

Drejtesia vonon por nuk harron. Sot Shqiperia eshte narkoshtet por nje dite do te jete perseri shtet ligjor.

Ketu me poshte keni mesazhin e punonjesit dixhital te Bashkise se Elbasanit. sb

Z..Berisha jam nje punonjes ne bashkin elbasan por qe dua te mbetem anonim, dua te denancoj nje skandal ,Bashkia Elbasanit paguan me taksat e qytetarëve elbasanit rrogat e një te tere televizioni privat. Kur ne punonjësit bashkis, jemi ne presionin e ndonje reforme nga kryetari i ri bashkis ,stafi prej 13 vetesh i televizionit lokal “Skampa”në qytetin Elbasanit me pronare ish kryetarin e bashkis Qazim Sejdini, kanë vite që paguhen nga bashkia, dhe nuk paguhen nga z Sejdini si pronar I TV Skampa.

Per ta bere me te qarte dhe mos te kete dyshime se eshte shpifje, po te jap emrat dhe fuksionet ku punojne, kjo listë është marrë nga zyra e personalit ne bashki , por ajo dihet edhe nga të tjerët, por që nuk flasin dot nga frika e heqjes nga puna. Ato jane:

Xhani Shqerra drejtor tv.Bruna Kercuku gazetare, Elvira Xherri gazetare , Arnel Bega kameraman, ,Dashnor Vaja kameraman,Vladimir Mema gazetar, Florenc Pisha gazetar , Ali Zena teknik , Endri Shehu kameraman etj të gjithë këto janë punonjës të televizionit por që marrin pagën në bashki, sepse i sherben së majtës në këtë qytet.