Foto/ Aleanca për Teatrin zbarkon në Pogradec dhe Korçë, qytetarët firmosin peticionin

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit vijon turin e saj nëpër Shqipëri për mbledhjen e firmave të peticionit që kërkon rindërtimin e Teatrit Kombëtar ku ishte dhe siç ishte.

Ndalesa e rradhës ishte qyteti i Pogradecit dhe Korçës ku dhjetëra qytetarë firmosën peticionin.

Deri tani, Aleanca dhe aktivistë të tjerë kanë qenë në Durrës, Shkodër, Kukës dhe Mat, ndërsa turi do të vijojë edhe në qytete të tjera të vendit.

3 1

2 1

4 1

6