Banda e Avdylajve bën ligjin në burg, vë në rresht policinë: “Mbaje mend fytyrën time, do iu heqim qafe”…

Ditën e djeshme, banda e Avdylajve bëri rezistncë duke u përplasur me policinë. Janë zbuluar kërcënimet që i janë drejtuar efektivëve, ku në një moment një anëtar i bandës iu thotë policëve ta mbajnë mend fytyrën e tij, pasi do t’i heqë qafe.

“Ty të njoh se më ke shoqëruar për vizitë në spital. Nuk i kontrolloni dot Avdylajt. Për 10 ditë unë jam jashtë, mbaje mend fytyrën time, do t’iu heqim qafe”, janë disa nga kërcënimet e bandës së Avdylajve ndaj policëve në burgun e sigurusë së lartë, raporton Balkanëeb.

Një ditë më parë u raportua se drejtori i Burgjeve kishte urdhëruar izolimin në një sektor të posaçëm të anëtarëve të bandës “Avdylaj”, pas sherrit së këtyre të fundit me policinë dhe një shtetas italian.

avdylajt 271x350 1