Reagon kreu i PD Fier: Banorët të braktisur dhe të harruar nga banditët në pushtet, pa drita e pa ujë!

Kryetari i Degës së PD në Fier, Luan Baçi ka ngritur shqetësimin e madh të mijërave banorëve të fshatrave të Fierit, tëcilët nuk kanë furnizim me energji elektrike dhe as me ujë të pijshëm, pavarësisht se qeveria dhe ministrja Belinda Balluku vijnë në zonë për të promovuar energjinë diellore.

Asnjë investim nuk ëhstë bërë që t’u shërbejë drejtpdrejt këtyre banorëve të zonës, ndaj ata kanë ngritur zërin për t’i kërkuan vëmendje, qeverisë indiferente.

Baçi tha para mediave sot se, “banorët e Topojës dhe Semanit në protestë. Janë të braktisur dhe të harruar nga banditët në pushtet, ndërprerjet e energjisë elektrike dhe faturat afrofe, megjithëse ministrja Balluku, me biznese afër saj, i viziton shpeshherë dhe investon për të shitur energjinë që prodhohet nga energjia diellore dhe aspak vëmendje që të investohet për banorët e këtyre zonave me mbi 10 mijë banorë.

Pa ujë të pijshëm, pa punë dhe të harruar, ata janë në protestë dhe ne në mbështetje të tyre Zgjidhja është vetëm një: largimi një orë e më parë i qeverisë hajdute të Kryeministrit të papërgjegjshëm”.