Kel Hajduti ka përgatitur me kujdes vjedhjen e re 7 milionë euro

Sali BERISHA

Kel Hajduti ka pregatitur me kujdes vjedhjen e radhes ne QSUT!

Miq, Keli, ky konfident i Edvinit dhe Ndrikull Hajni Flakes po ben nje tender prej 7 milione eurosh, me te cilin do te gezoje shume edhe vet Edvin Hajdutin dhe Ndrikull Hajni Flaka.

Keli Famoz do tja besoj mirembajtjen e te gjithe aparaturave mjeksore nje kompanie te lidhur koke e xhep me te por qe nuk ka asnje autorizim nga asnje nga prodhuesit e aparaturave per per mirembajtjen apo furnizimin me programet dhe pjeset e nderrimit. Kel hajduti e di kete por mirembajtjen e aparaturave mjeksore qe shkojne ne mbi 100 milione euro te marra se bashku do tja besoje kompanise se xhepit te tij, e cila do perdor per mirembajtje varrezat apo plehrat teknologjike

Ky eshte nje krim i shumfishte.

Se pari, bazohet ne paracaktimin e fituesit te gares.
Se dyti, Keli Hajduti per kete qendrim ka vepruar ne kundershtim flagrant me ligjet pasi ka ndryshuar termat e tenderit pas shpalljes se tij.

Keshtu kerkesa per inxhiniere te certifikuar eshte ndryshuar duke hequr “ te certifikuar” pasi kompania prapa te cilit fshihet vet fantazma e Kelit nuk ka asnje inxhiniere te certifikuar dhe nuk mund te kete te tille.

Se treti kjo eshte nje loje me pasoja te medha ne gjendjen dhe funksionimin e te gjithe aparaturave te QSUT, te cilat per te mbushur xhepat e Kelit dhe gezuar fort Edvin Hajdutin dhe ndrikull Hajni Flaken tani do mirembahen nga varreza teknologjike dhe jo nga produkte te kompanive qe i kane prodhuar.

Gazetari investigativ ka bere nje hetim te hollesishem dhe interesant te kesaj afere 7 milione euro qe ka per protagonist kryesor Kelin por qe gezon edhe ndrikull Hajni Flaken dhe vet Edvin Hajdutin, i cili nuk e çoi me kot Kelin drejtor te QSUT!