Teatri Kombëtar jo vetëm do ta shembë Edi Ramën, por edhe do ta përndjekë!

Nga Albana VOKSHI

Rama qëllimshëm mundohet ta trajtojë çështjen e Teatrit Kombëtar si një çështje, mosmarreveshjesh e grindjesh mes disa artistëve.

Çështja e Teatrit nuk është vetëm çështje e artistëve, por është çështje e të gjithë shqiptarëve jo vetëm në Tiranë, jo vetëm në Shqipëri por kudo ku janë. Teatri Kombëtar ishte një pjesë e çmuar e trashëgimisë së kombit shqiptar, materiale dhe jo materiale.

#Edi Rama në një akt të paligjshëm, kriminal, vandal, shembi si burracak në mes të natës me mijëra forca policie të armatosur deri ne dhëmbë me armatim të rëndë të gatshëm për asgjësim…Teatrin me të cilin na lidhnin shume kujtime.

#Edi Rama e deri te nënpunësi më i fundit i përfshirë në këtë krim, duhet të shkojnë para drejtësisë e të marrin ndëshkimin që meritojnë.

Ashtu siç ju qep Teatrit Kombëtar prej 22 vitesh këmba këmbës për projektin e uzurpimit dhe kullëzimit të pronës publike për përfitime 200 mln Euro, ashtu edhe Teatri Kombëtar jo vetëm do ta shembë Edi Ramën, por edhe do ta përndjekë tërë jetën duke i vënë vulën e zezë të dhunuesit të artit dhe artistëve.

#TeatriDoRindërtohetSicIshteAtjeKuIshte
#UnëJamTeatri