“Mbyllur nga Ramavirusi”! Bizneset shpallin falimentin!

Biznese të mbyllura dhe njerëz të papunë. Kjo është panorama e Shqipërisë pas izolimit mbi 2-mujor që vendosi qeveria për shkak të Koronavirusit.

Për të shprehur revoltën e tyre ndaj qeverisë disa prej bizneseve në Tiranë kanë ulur qepenat, ndërsa mbi to kanë lënë mbishkrimet “Mbyllur nga Ramavirusi”.

Mbyllja e detyruar për një kohë të gjatë dhe ndihma e munguar nga qeveria bëri që shumë biznese të shpallin falimentin, ndërsa bashkë me to edhe mijëra qytetarë humbën vendin e punës.

2 59

3 41

11590690176

auto 61590690184