Shqiptarët, qytetarët më të braktisur të dheut!

Shqiptarët, qytetarët më të braktisur të dheut!

Ata janë kthyer sot nga narkoshteti në qytetarë të një vendi pa shtet!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital! sb

Pershendetje Z Sali Berisha. Une qe po ju Shkruaj Jetoj prej afro 6 vitesh ne France me Dekumenta, Dhe Kam Nje Hall Të Madh Ambasada Shqiptare ne Paris Ka Të Pakten 2 Muaj qe nuk Funksionon ,As Konsullata ne Lyon nuk Punon. dhe si Une ka me Mijra Shqiptare qe kan Të njejtin Problem si Unë .nuk kan ku Të marin nje Pergjigje.. Shqiptarët në France jan len ne Meshire Të Fatit si jetimë nga Shteti Shqiptar.

Ky esht nje Skandal per Ambasaden Shqiptare qe Paguhet me Taksat tona Dhe nuk jep asnje Sherbim dhe asnje informacion. Ju Lutem Publikojeni se ndoshta do Na ndihmoni ti Vini ne Levizje. Sepse ka Shume Njerez Qe Duan Të Martohen Por Ju Duhet Çertifikate Nga Ambasada Shqiptare per Të Bere Të Vlefshme Martesën. Dhe Shume Nevoja Të Tjeta. Me Shume Rrespekt per Ju i Nderuar Dhe Shume i Rrespektuar. Anonim ju Lutem.