Nga 1 qershori lëvizje e lirë e makinave në gjithë vendin, plazhet do të hapen vetëm për hotelet, jo për qytetarët

Edi Rama njoftoi se duke filluar nga data 1 qershor do të lejohet qarkullimi i automjeteve në të gjithë vendin.

‘Do të hapim qarkullimin e makinave në të gjithë vendin dhe plazhet do të jenë të hapura, por nuk do të lejojmë asnjë objekt privat përveç hoteleve’, tha Rama.

“Kjo është java e fundit për masat kufizuese, me përjashtim të aktiviteteve sportive, dasmave dhe funeraleve. Transporti publik që do të rrijë mbyllur edhe për pak dhe plazheve që do të bëhet kundrejt rregullave, gjithçka tjetër do jetë si më pare”, deklaroi Rama.

Kryeministri shtoi se veç rasteve të përjashtuara, gjithçka tjetër do të jetë si më parë.

Gjithsesi, shtoi ai, sjellja individuale e gjithsecilit nuk duhet të jetë si më parë.