Basha me fermerët e Rrogozhinës: Ky është realiteti! E gjithë Shqipëria punon për 5 oligarkë, kjo duhet të marrë fund!

Kreu i opozitës, Lulzim Basha është takuar ditën e sotme me fermerët dhe tregtarët e vegjël të Rrogozhinë. Pasi ka dëgjuar shpërthimin e një mllefi të madh të fermerëve, Basha është prononcuar gjatë rrugës së tregut agro-ushqimor me një mesazh në video.

Në këtë mesazh Basha thekson se, nga ajo që u dëgjua, kuptohet se gjendja e fermerit shqiptar që është katastrofale.

“Propaganda me regji qendrore nuk mund të fshehë dështimin e Edi Ramës. Sepse paratë që u jepen oligarkëve do të mjaftonin që fermeri shqiptar të paktën ta mbante kokën mbi ujë në këtë periudhë.

Gjëja e parë e shpëtimit është vota e lirë. E gjithë Shqipëria punon për 5 oligarkë, por kjo duhet të marrë fund. Kjo është Shqipëria reale, jo ajo që shfaqet me regji qëndrore dhe që duhet të marrë fund sa më parë”, shprehet Basha.

LIVE – Nga Tregu Agro-Ushqimor në Rrogozhinë.

LIVE – Nga Tregu Agro-Ushqimor në Rrogozhinë.

Gepostet von Lulzim Basha am Mittwoch, 27. Mai 2020