Këngëtari njohur shpërthen ndaj Ramës: O Edi, o b*q! Ti…

Këngëtari i njohur, Alekasndër Gjoka ka shpërthyer i revoltuar ndaj kryeministrit Edi Rama sa i përket masave shtërnguese ndaj koronavirusit.

Pikërisht për këto masa, përmes një videoje, kantautori i njohur shihet teksa nuk kursen sharjet nga më të rënda në drejtim të kryeministrit.

Sipas tij, shqiptarët po flasin me veten për shkak të kësaj situate, ndërsa nuk mungojnë as sharjet dhe ofendimet.

“O kokrra e ku.rvës mos kujto se bën karantinë, ça karantine… ça mbyll tani lokalet e të gjitha. O të q*** ropt mu në p… ku i ke o të shkë*** ku*vën.

Unë të kam besuar se je çun Tirone, po ti qenke një kokrra kur**s, qenke një b.q ti. Ik ore b.q ik ore shkër***të. Kush je ti mo që bën kara.ntinë? E ke bërë popullin për të ë me vete.

O të q… ropt mu ku i ke. O Ed Rama o b.q. ku*vë. Kokërr lè.geni, ik ore lè.gena m…. “, dëgjohet Gjoka në video i cili shprehet mjaft i indínjuar.