Italia drejt shërimit nga koronavirusi

1 muaj më parë Italia shënonte 4-6 mijë raste të reja me koronavirus çdo ditë, si dhe më shumë se 600 viktima. Sot masat e marra po japin rezultat.

Në 24 orët e fundit, Italia ka shënuar 78 viktima nga Covid-19, ndërsa janë konfirmuar vetëm 397 raste të reja.

Numri total i viktimave ka kapur shifrën e 32,955 personave. Sot në Itali janë 52.942 persona aktivë me koronavirus, ku çdo ditë numri i të shëruarve është më lartë se numri i të prekurve.