Shqiptarët e bllokuar jashtë/ Ambasada shqiptare në Malin e Zi nuk i lejon për të kaluar transit?!

Pesë shtetas shqiptarë kanë mbetur të bllokuar në Kroaci. Ata shprehen se, për t’u kthyer në Shqipëri ata duhet të marrin një leje nga ambasada shqiptare në Malin e Zi për të kaluar transit.

Kjo leje jepet maksimumi për 48 orë, por kjo ambasadë nuk iu kthen përgjigje prej një jave.

“Jemi 5 persona në Kroaci dhe duam të kethehemi në Shqipëri, por duhet të marrim një leje nga ambasada shqiptare në Malin e Zi për të kaluar tranzit. Kjo leje jepet maksimumi për 48 orë… kurse ne kemi një javë që po na sjell vërdallë kjo Ambasadë”, shkruajnë 5 qytetarët shqiptarë ne mesazhin dërguar gazetës tonë.

2 3