Taksat tona, jo si shërbime për qytetarët, por si qoka për firmëtarët…

Nga Marinela ZIU

Nga shtatori 2013, administrata publike nga 85 mijë u tejfry në 170 mijë punonjës; për blerje vote 14 mijë pozicione të tjera përdoren në kohë fushatash nëpërmjet kontratave të përkohshme të punës; nga ana tjetër, deri tani dëmi si pasojë e vendimeve të Gjykatave për largime të padrejta nga puna, shkon të paktën 140 milionë euro.

E pavarësisht miliardave për vende pune që shërbejnë vetëm për “postimet që duhen pëlqyer” e “fjalime apo video që duhen shpërndarë”, taksat tona keqpërdoren edhe që një grusht firmëtarësh të shkatërojnë trashëgimninë kulturore kombëtare dhe europiane, duke përfituar deri në 5 rroga shteti.

Ndërkohë, kjo është vetëm një pjesë e vogël e armatës me 5 rroga, që janë gati të bëjnë gjithcka për të mbajtur në këmbë rregjimin.
#KundërKorrupsionit
#KundërDiktaturës

Keshilltaret