Mallkimi do të të ndjekë…

Vendimi i Edi Ramës nga faqja e tij në Facebook për të mbyllur Shqipërinë në ditën e festës më të rëndësishme të myslimanëve ka shkaktuar zemërim.

Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili thotë se, Rama po përdor dy standarde.

Postimi i plotë i Vasilit

Dy standarde dhe turpi i Edi Ramës!

Policët e Edi Ramës me mijëra më 17 maj që prishin Teatrin, nuk i zë koronavirusi!?

Besimtarët myslimanë në ditën e tyre të shenjtë nuk lejohen se i zë koronavirusi!?

Refuzimi i dy standardeve është e drejtë e çdo qytetari!

Ky që luan me ditën e shenjtë, mallkimi do ta ndjekë nga pas gjithë jetën!!!