Ballina Aktualitet Fundjavë e kuqe me kritere politike të Albanistanit…!!!

Fundjavë e kuqe me kritere politike të Albanistanit…!!!

Mjeku i njohur Gëzim Xhepa, përmes një postimi në rrjetet sociale, shkruan se, masat kufizuese dhe alerti në zonat e kuqe të Covid-19 nuk kanë asnjë kriter epidemiologjik.

Ndërsa e konsideron një parodi torturuese dhe masakruese psikologjike, sociale dhe ekonomike, Xhepa shkruan se, Tirana e Kuqe duhet të kishte 250 të infektuar në javë…!!!

Postimi në Facebook

Fundjavë e kuqe me kritere politike të Albanistanit…!!! Me kritere epidemiologjike Gjermane…, Tirana e Kuqe duhet të kishte 250 të infektuar në javë…!!! Në kërkim të gjermanit të fundit…, Tirana nuk bëhet e gjelbër…!!!

Exit mobile version