Rama nuk lejon festën e Fitër Bajramit, të dielën do të mbyllë sërish njerëzit në shtëpi

Ditën e dielë festohet Fitër Bajrami por kjo festë mesa duket është “ndaluar” nga kryeministri Rama.

Pasi deklaroi se nuk do të ketë asnjë masë, përveç fashës orare deri në orën 21:00, Edi Rama ka
vendosur që të mbyllë fundjavën.

‘Kjo fundjavë do të vijojë njësoj si e shkuara. Ta kaloni sa më qetë’, shkruan Rama në fermanin e tij të publikuar në Facebook.

Dita e dielë, që është edhe dita e Fitër Bajramit, sipas Ramës, do të jetë e mbyllur dhe nuk do të lejohet falja në xhami, siç edhe ka ndodhur gjithmonë.

Jo paqëllim ekspertët e tij rritën kurbën e të infektuarve me Covid-19 gjatë këtyre ditëve të fundit.

E gjithë kjo nismë ndërmeret nga Rama për të mabjtur nën presion dhe terror qytetarët duke shfrytëzuar pandeminë.