Po rrethohet trualli tek Teatri, thirrja urgjente e Aleancës për protestë

Pavarësisht se nuk pritej, Aleanca për Teatrin ka thirrur në protestë pasditën e sotme qytetarët.

Arsyeja për këtë protestë emergjentë e cila pritet të zhvillohet tek sheshi para pedonales në Tiranë, është se punonjësit kanë filluar rrethimin e zones dhe pronës së Teatrit Kombëtar.

Rikujtojmë se shembja e teatrit u krye më 17 maj në orën 04:00 të mëngjesit, pak orë pas marrjes së vendimit për sheshimin e ndërtesës.