Dy simbole të tjera të kryeqytetit të kërcënuara nga Talebani i Tiranës!

Pas shkatërrimit të Teatrit Kombëtar, tani edhe dy simbole të tjera të rëndësishme të kryeqytetit janë të kërcënuara nga Rama.

Fotoja e një grope ku do ngrihet një kullë shumëkatëshe m’u ngjitur me Sahatin e Tiranës, ka shkaktuar shumë zemërim.

Ndërtesa rrezikon Sahatin dhe Xhaminë e Tiranës. Ndërkohë një meme e quajtur ‘Talebani i Tiranës’ u bë virale në rrjetet sociale.

“Kohë e talebanëve”, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha, teksa e shpërndan memen.

Por teksa shemb trashëgiminë për të ngritur pallate, Syri.net publikoi sot një video që tregon se kur ishte në opozitë, Edi Rama dhe deputetët e tij shënon një rekord të zi: protestonin për të mbrojtur shtesën e një pallati pa leje.