Berisha: Pse tualeti i Kol Ballës shkoi në vendin e krimit?

Nga Sali BERISHA

Miq, mbremjen qe kaloi, tualeti i Kol Balles me klientin e perhershem te javes ishte zhvendosur ne nje akt qe vetem pronari i tualetit mund ta ndermarr pa u zbehur dhe pa u skuqur ne sallen e Theatrit te Operas. Sulltan Salep Surreli ishte ulur ne mes te salles ne nje kolltuk te thjeshte spektatori kurse ne skene 50 m larg tij ishin ulur moderatori i tualetit portativ dhe gazetaret e ftuar, te cilet me pyetje, fakte dhe xheste e guxim e nervozuan shume si klientin e perjavshem ashtu dhe moderatorin e tualetit.

Pika kulmore arriti kur njeri analist i pranishem z. Lela, per tu thene shqiptareve se po flas nga nje tualet si nje artist jo nudist por gjysem nudist, hoqi fet e fet pantallonat dhe i tregoi Sulltan Salep Surrelit hematomat ne kercinj, kofshe dhe ne vete qe i kishin shkatuar shazet me uniforme te Sulltan Salep Surrelit.

Miq, me te drejte te gjithe ata qe e ndoqen shown pyeten pse tualeti i Kol Balles u shendrrua mbreme ne nje qenef portativ, nje rast unik ne historine e debateve ne bote, ne te cilin jo veten u perdor nje institucion shteteror, sepse kjo nuk ka rendesi pasi Koli eshte i qeverise, por e veçanta ishte distanca e Sulltanit me analistet rreth 50 m.

Por miq, sado bizare qe ishin keto, me e peshtirosura ishte shkaku real per te cilin tualeti i Kol Balles bashke me klientin e perjavshem u kthyen mbreme ne vendin e krimit.

-Ky shkak qendron ne perpjekjen qesharake per te mjergulluar sadopak superskandalin e vjedhjes se rradhes nga Sulltani ne fondin e rikonstruksionit te salles se Operas dhe anekseve e tualeteve te saj prej 11 milion euro.

Po rikujtoj ketu se me kete fond mund te ndertohej nje theater i ri per operen dhe baletin ose mund te lahej me 250 kg flori salla ku zhvilloi mbreme shown e rradhes. Pra qellimi i show t ishte nje dhe vetem nje:

Sulltan Salep Surreli donte qe me deshmitar Kol Ballen tju betohej shqiptareve: Mos kujtoni se kam vjedhur. Ose edhe ne rast se kam vjedhur te pakten tani nuk do keni zhapinj dhe hardhuca ne tualetet e Operas siç kishte para vjedhjes! sb

Pse tualeti i Kol Balles shkoi ne vendin e krimit?Miq, mbremjen qe kaloi, tualeti i Kol Balles me klientin e perhershem te javes ishte zhvendosur ne nje akt qe vetem pronari i tualetit mund ta ndermarr pa u zbehur dhe pa u skuqur ne sallen e Theatrit te Operas. Sulltan Salep Surreli ishte ulur ne mes te salles ne nje kolltuk te thjeshte spektatori kurse ne skene 50 m larg tij ishin ulur moderatori i tualetit portativ dhe gazetaret e ftuar, te cilet me pyetje, fakte dhe xheste e guxim e nervozuan shume si klientin e perjavshem ashtu dhe moderatorin e tualetit.Pika kulmore arriti kur njeri analist i pranishem z. Lela, per tu thene shqiptareve se po flas nga nje tualet si nje artist jo nudist por gjysem nudist, hoqi fet e fet pantallonat dhe i tregoi Sulltan Salep Surrelit hematomat ne kercinj, kofshe dhe ne vete qe i kishin shkatuar shazet me uniforme te Sulltan Salep Surrelit.Miq, me te drejte te gjithe ata qe e ndoqen shown pyeten pse tualeti i Kol Balles u shendrrua mbreme ne nje qenef portativ, nje rast unik ne historine e debateve ne bote, ne te cilin jo veten u perdor nje institucion shteteror, sepse kjo nuk ka rendesi pasi Koli eshte i qeverise, por e veçanta ishte distanca e Sulltanit me analistet rreth 50 m.Por miq, sado bizare qe ishin keto, me e peshtirosura ishte shkaku real per te cilin tualeti i Kol Balles bashke me klientin e perjavshem u kthyen mbreme ne vendin e krimit.-Ky shkak qendron ne perpjekjen qesharake per te mjergulluar sadopak superskandalin e vjedhjes se rradhes nga Sulltani ne fondin e rikonstruksionit te salles se Operas dhe anekseve e tualeteve te saj prej 11 milion euro.Po rikujtoj ketu se me kete fond mund te ndertohej nje theater i ri per operen dhe baletin ose mund te lahej me 250 kg flori salla ku zhvilloi mbreme shown e rradhes. Pra qellimi i show t ishte nje dhe vetem nje:Sulltan Salep Surreli donte qe me deshmitar Kol Ballen tju betohej shqiptareve: Mos kujtoni se kam vjedhur. Ose edhe ne rast se kam vjedhur te pakten tani nuk do keni zhapinj dhe hardhuca ne tualetet e Operas siç kishte para vjedhjes! sb

Gepostet von Sali Berisha am Freitag, 22. Mai 2020