Lela heq pantallonat live para Ramës: Shiko plagët nga dhuna e policisë, debati i fortë

Analisti Lafred Lela është është zhveshur live në emision për ti treguar kryeministrit edi Rama se është dhunuar në protestën për mbriojtjen e Teatrit Kombëtar. Lela e bëri këtë veprim pas refuzimitn të Ramës se në protestë policia është sjell keq.

Gazetari Alfred Lela është përplasur live me kryemninistrin Edi Rama pas dhunës që ushtroi policia ndaj gazetarit ditën e 17 majit. Rama nuk e pranoi që policia e ka dhunuar, ndërkohë që shtoi se ai kapi nga krahët punonjëst e policisë.

Rama: Mund të përdoreshin shkopinj gome. Policia nuk ushtron dhunë bën detyrën. Një trup i lëshuar në ajër tërhiqet. Kur mendoj se në protesta këtu janë plagosur me plumba gazterët del Alfred Lela media, viktima që u dhunua është vërtetë për të qeshur. E mbështes si një aksion të plotë në ndjekje të procedeurës. Balla: Ja vënë kokën në asfalt!

Rama: Patjetër! Ai bëri një gjest të papranueshëm. Zotëria shkoi atje tek tre punonjëset e policisë dhe i kapi nga krahët. Burrat e tërhoqën ashtu siç donte të tërhiqet vajza.

Lela: Do të flas me ti, sepse je një njëjës i dëmshëm për këtë vend. Po më dhunon për herë të tretë. Sapo gënjeve! E interpretove si një gënjeshtar i klasit të parë.

Rama: Si urdhëron prokuror! Drejtohu me edukatë. Ti lë njerzit ta gjykojnë. Kështu flisnin prokurorët e Enver Hoxhës!

1 5

2 46