Lëkundje tërmeti në Durrës, rikthehet frika te banorët

Një tërmet ka rikthyer frikën për banorët e Durrësit. Ndonëse me intensitet shumë të vogël, banorët kanë përjetuar lëkundjet e tërmetit dhe janë përfshirë në panik.

Tërmeti ka rënë vetëm pak minuta më parë dhe shumë banorë janë parë të dalin jashtë, ndërkohë që sipas EMSC lëkundjet kanë qenë 3 ballë.

4 18