BBC: Aktivistë dhe aktorë u tërhoqën zvarrë nga policia, godina 81 vjeçare e Teatrit u sheshua e tëra

Shkatërrimi i Teatrit Kombëtar, dhuna e policisë ndaj protestuesve dhe debatet që rrodhën pas saj kanë qenë në fokus të mediave ndërkombëtare.

Mes tyre është edhe gjigandi britanik BBC, që i dedikon edhe një kronikë ngjarjeve të Tiranës.

“Shkatërrimi i Teatrit Kombëtar në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë ka çuar në përplasje të rënda midis protestuesve dhe policisë. Aktivistë dhe aktorë u tërhoqën zvarrë nga policia teksa godina 81 vjeçare u sheshua e tëra”, shprehet spikeri i BBC.