Një popull nuk i nënshtrohet një njeriu!

Artistë, aktorë, aktivistë, intelektualë, qytetarë, dolën sërish në shesh për të protestuar kundër prishjes së Teatrit Kombëtar.

Ngjarja ka revoltuar jo vetëm shqiptarët, por edhe opinionin publik dhe median evropiane.

“Një popull nuk i nënshtrohet një njeriu”, ishte një nga banderolat kryesore në protestë.

auto banderola1589990768