Lubonja bashkohet me protestën: Duhen protesta të mëdha popullore, protestë, protestë e vetëm protestë

“Kjo bandë është diskretituar dhe tani duhen vetëm protesta të mëdha popullore për të rrëzuar këtë organizatë kriminale”. Publicisti i është bashkuar protestës të thirrur nga artistët ndësa ka shprehur bindjen se regjimi mund të rrëzohet vetëm me protesta të mëdha popullore.

Lubonjë është shprehur skeptik nëse mund të funksionojë ndryshimi i pushtetit përmes votës së lirë. “Kjo bandë që shemb përgjithë natën Teatrin është e qartë se nuk mund të lejojë të bëhen votime të lira”, tha Lubonja.

Ai u shpreh se tashmë kjo organizatë kriminale është diskretituar dhe duhet që protestat popullore duhet të shtohen dhe të jenë masive për ta dobësuar regjimin. “Duhen protesta, protesta dhe prap protesta”, tha Lubonja.