Dhuna ndaj të miturit/ Basha: Kjo është fytyra e shtetit të Ramës, është oferta e tij e vetme për njerëzit

Kryetari Basha poston videon dhe reagon ne Twitter për dhunën e ushtruar nga policia ndaj një të mituri në Tiranë

Kjo dhunë, kjo krizë, kjo vjedhje dhe batërdi me pronat publike, kjo padrejtësi ndaj shqiptarëve, kjo varfëri ekstreme ka vetëm një emër: Edi Rama. Ai është e keqja e njerëzve, është e keqja e Shqipërisë!

Dënoj me forcë dhunën barbare ndaj një të mituri. Dhuna është fytyra e shtetit të Ramës, është oferta e tij e vetme për njerëzit.
Ky është akti i një frikacaku të dështuar.