Basha: Teatri është aferë korruptive, grabitje dhe vjedhje. Shqipëria është në prag të një dimri të madh ekonomik

Basha: Teatri është aferë korruptive, grabitje dhe vjedhje. Shqipëria është në prag të një dimri të madh ekonomik sepse Edi Rama është kryeministri më i dështuar.

Pyetje: Ta nisim me çështjen e teatrit, kryefjalë e kësaj jave. Duket një lëvizje e beftë kjo e kryeministrit apo jo zoti Basha?! A është teatri vija e kuqe?

Lulzim Basha: