Video/ Zhupa: Teatri nuk do përfundojë si plaçkë për të kënaqur interesat e oligarkëve edhe kryebetonierit

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa: Teatri nuk do përfundojë si plaçkë për të kënaqur interesat e oligarkëve edhe kryebetonierit

Kjo video DUHET parë si një dëshmi për të kuptuar sesi Veliaj shkatërron çdo gjë që prek, të vetmet projekte reale “Pazari i ri” dhe “Bulevardi i ri” i gjeti gati nga Basha. Projektin e “Unazës së Madhe” edhe pse e gjetën gati, e katandisen në afere korruptive, klienteliste.

I vetmi projekt i madh i Veliajt është KULLËZIMI i Tiranës, BETONIZIMI i çdo hapësirë.

Kështu ndodh kur nuk zgjidhesh nga qytetarët në krye të Bashkisë, por je si emërim i i Ramës me vulën e oligarkëve të kullave edhe pastrimit të parave të pista.

Ina K. Zhupa

Teatri nuk do përfundoj si plaçke për të kënaqur interesat e oligarkëve edhe kryebetonierit.Kjo video DUHET parë si një dëshmi për të kuptuar sesi Veliaj shkatërron çdo gjë që prek, të vetmet projekte reale "Pazari i ri" dhe "Bulevardi i ri" i gjeti gati nga Basha. Projektin e "Unazës së Madhe" edhe pse e gjetën gati, e katandisen në afere korruptive, klienteliste. I vetmi projekt i madh i Veliajt është KULLËZIMI i Tiranës, BETONIZIMI i çdo hapësirë. Kështu ndodh kur nuk zgjidhesh nga qytetarët në krye të Bashkisë, por je si emërim i i Ramës me vulën e oligarkëve të kullave edhe pastrimit të parave të pista.

Gepostet von Ina K. Zhupa am Freitag, 15. Mai 2020