Teatri/ Basha: BE mesazhe të qarta për respektimin e ligjit dhe thirrjen për dialog me artistët dhe…

Kryetari Basha riposton Twitterin e Komisioneres së BE për Kulturën, Mariya Gabriel dhe falenderon Europa Nostra dhe ambasadorin Soreca

Faleminderit @GabrielMariya, @europanostra dhe @LSorecaEU për mesazhet e qarta për respektimin e ligjit dhe thirrjen për dialog me artistët dhe ekspertët e trashëgimisë kulturore.

Të ndalet menjëherë dhunimi i Kushtetutës & ligjit dhe provokimi për prishjen e paligjshme të TK.

tww