Edvin Kristaq Droga i shpall luftë popullit opozitar!

Te dashur miq, ne nje akt te hapur lufte ndaj opozites, Edvin Kristaq Xhelati urdheroi veprime banditeske policore direkt kunder kryetarit te opozites qe po ushtronte detyren e tij zyrtare ne Durres.

Kjo eshte nje shpallje e hapur lufte ndaj popullit opozitar, per te cilin ai duhet te marre sa me shpejte pergjigjen ndeshkuese te merituar.

Me kete akt, te njejte me ato te Maduros, ky bastard i bllokmeneve hoxhist i qendron besnik trashegimise se tij prej xhelati dhe vepron si armik i opozites dhe popullit te saj.

Ju bej thirrje shqiptareve te ngrihen fuqishem per te shporrur per ne koshin e plehrave te historise kreun e narkoshtetit te vetem ne Europe, Edvin Kristaq Drogen! sb