Basha reagon për mbylljen e TV Ora: RAMAVIRUSI është e keqja më e madhe e Shqipërisë!

Reagimi në Twitter i kryetarit Basha

RAMAVIRUSI infektoi dhjetëra vajza dhe nëna me COVID-19 sepse refuzon të mbyllë fasoneritë e të paguajë pagat e mbijetesës.

Por kur vjen puna për të mbytur zërat kritikë si Sonila Meço, ai gjobit dhe mbyll median! RAMAVIRUSI është e keqja më e madhe e Shqipërisë.

1 43

2 34