Punonjëset e Fasonerisë në protestë, nuk morën pagë lufte, dega e PD Fier: Do vemë në vend çdo padrejtësi

Protesta te vazhdueshme, te qytetareve Fierak, ne kerkim te te drejtave te tyre.

Zonja, nena dhe motra te nderuara, me guxim dhe kurajo, punonjese, te fasonerive, kerkojne “pagen e luftes” pagen e premtuar nga genjeshtaret dhe te korruptuarit qe qeverisin prej 7 viteve.

Jane me qindra dhe mijra qytetare dhe biznese te vogla, qe ndihen te mashtruar dhe jane te vjedhur.

Jemi ne mbeshtetje te kerkesave te tyre te ligjshme dhe te drejta ne mbeshtetje te protestave te tyre.

I sigurojme ata se Partia Demokratike, do te veje ne vend çdo padrejtesi, qe u ben qeveria e korruptuar e Edi Rames.

Zgjidhja tashme eshte vetem nje.

Largimi i qeverise se korruptuar te Rames.