Zhupa: Ja si doli përsëri zbuluar kllouni në krye të qeverisë

Raporti i BERZH për Shqipërinë, zëdhënësja e PD, Ina Zhupa: Ja si doli përsëri zbuluar kllouni në krye të qeverisë. Vendi do ketë krizën me të thellë ne rajon me -9% rënie.

Të fundit në rajon për paketën ekonomike, të fundit për mbështetjen ndaj qytetarëve dhe biznesit, por të parët për papunësinë dhe rënien ekonomike.

Për 7 vjet me radhë, RAMAVIRUSI e ka gërryer ekonominë dhe mirëqenien e shqiptarëve. Pandemia ekonomike ka nxjerrë lakuriq RAMAVIRUSIN dhe gjithë korrupsionin, mashtrimet dhe dështimet e tij në kurriz të shqiptarëve.