Kush është drejtori i Bankës që i vôdhi 30 mijë dollarë klientit nga llogaria

Një 35-vjeçar vjeçar është vënë në prángat e polícisë së Tiranës ditën e sotme pasi është pas një ôperacioni policor të koduar “Bankieri”.

Mësohet se policia ka vënë në pranga Florant Nako, drejtor i një filiali banke të “Alpha Bank”, pasi akuzohet për shpërdôrim detyre, duke i vjèdhur një shumë parash në llogarinë rrjedhëse të një klienti.

Ky shtetas, duke shfr.ytëzuar pozicionin e tij si drejtor i një filiali të një banke të nivelit të dytë, ka vjè.dhur në llogarinë rrjedhëse të një klienti, një shumë prej 30.000 dollarësh amerikanë.

Materialet i kaluan Prokurorisë, për veprime të mëtejshme, për veprën penale “Vjedhja e kryer duke shpërdoruar detyrën” .

Finalizohet ôperacioni policor i koduar “Bankieri”.

Opèracioni nga Seksioni për Hetimin e Krí.mit Ekonomik e Financiar, në bashkëpunim me Prôkurorinë e Rrethit G.jyqësor Tiranë.

Ndálohet një 35-vjeçar, pasi duke shpërdôruar detyrën, ka vjedhur një shumë parash në llogarinë rrjedhëse të një klienti.

Nga Seksioni për Krí.min Ekonomik dhe Fínanciar, në bashkëpunim me Prôkurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, si rezultat i një hetimi disamujor është bërë i mundur finalizimi i ôperacionit të koduar “Bankieri”, në kuadër të cilit u bë kapja dhe ndalimi i shtetasit F. N., 35 vjeç, banues në Tiranë.

Ky shtetas, duke shfrytëzuar pozicionin e tij si drejtor i një filiali të një banke të nivelit të dytë, ka vjè.dhur në llogarinë rrjedhëse të një klienti, një shumë prej 30.000 dollarësh amerikanë.