Basha: Ekonomia jonë më keq se në çdo vend tjetër sepse RAMAVIRUSI zgjodhi të paguajë miqtë e tij oligarkë

Kryetari i PD, Lulzim Basha iu referua të dhënave të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim e cila ka bërë parashikime për rënien ekonomike të shumë vendeve. Ajo që pritet është që Shqipëria të ketë rënie 3 herë më të madhe se Maqedonia e Veriut dhe Serbia

Postim i kryetarit te PD ne Twitter

Ekonomia jonë pritet të tkurret me 9%, më keq se në cdo vend tjetër, sepse RAMAVIRUSI zgjodhi të paguajë me paratë e shqiptarëve miqtë e tij oligarkë dhe jo njerëzit e bizneset. Prej RAMAVIRUSIT njerëzit janë sot pa punë, të varfëruar dhe pa asnjë mundësi të përballojnë krizën.

tab