Másákrá në pyje! Makinat pa targa të mbushura me lëndë drusore kalojnë nën hundën e policisë

Pamjet e mëposhtme vijnë nga aksi Librazhd-Elbasan!

Makina e mbushur me lëndë drusore është pa targa. Askush nuk ka guximin ta ndalojë.
Sa të tilla kanë kaluar në kohën e ndalim qarkullimit?!

Megjithë demoncimet e vazhdueshme, prerja e pyjeve në këtë zonë vazhdon në mënyrë sistematike.

Sigurisht me mbrojtje e përkrahje politike.

Sot në Shqipëri arrestohesh dhe tërhiqesh zvarrë se proteston, por nëse grabit, vjedh në emër të pushtetit, je i mbrojtur dhe policia të nderon.

Sot arrestohesh dhe nëse shkel karantinën, por jo se rrafshon pyjet.

A keni dëgjuar të arrestohet dikush për një gjë të tillë?!

Nuk ndodh se prapa kësaj grabitje pa orar karantinimi, është pushteti, është partia, normal është Rama me zarët e tij!

1 29

2 24