5 vjedhjet e mëdha Rama-Bolino

Edvin Hajduti dhe Karlo Malavita ne nje megavjedhje te madhe shteterore!

Edvin Hajduti shfrytezon epidemine per te firmosur VKM nr 368 dt 6.5 2020 e vjedhjes shteterore te tij se bashku me Karlo Malaviten te 5000 m2 toke truall privat te parashikuar per gjimnaz dhe objekteve te ndertuara mbi u prish kontratat e qirase!

1. Vjedh token e pronareve autoktone Tiranas dhe ia fal Karlo Malavites si ta kish te te atit.

2. I vjedh gjimnazin Njesise Bashkiake Nr. 7 me mbi 50,000 banore per tja dhene Bollinos.

3. Shkel ligjin e kthimit te pronave qe detyron shtetin te mos jape toka te treteve deri ne perfundim te procesit te kthim-kompensimit te pronave;

4. Vjedh me Karlo Malaviten haptas token (qe ka qene private) edhe Objektet e ndertuara me taksa publike (privati qe ka token shteti i kerkohet ti bleje objektet publike me cmim te kripur, ndersa me Karlo Malaviten qe nuk kane as token edhe objektet i marrin falas?!)

5. Vjedh me Karlo Malaviten objektet. Tani pasi marrin token dhe objektin, Rama nxjerr edhe vendim per ti shembur objektet qe ja dhene me qera?!

Ky eshte korrupsion, vjedhje shteterore e hapur. Eshte shperdorim detyre. Edvin Hajaduti dhe Karlo Malavita larg duart nga pasurite e te tjereve. Sot nuk ka ligj por neser ligji do bjere mbi ju per krimin e larte shteteror qe kryeni.

Ju bej thirrje 50,000 banoreve te zones qe mbeten pa gjimnaz te ngrihen ne mbrojtje te interesave te femijeve te tyre !! sb

doc 1