Basha: Për 7 vjet me radhë, RAMAVIRUSI e ka gërryer ekonominë! Kriza nxorri lakuriq makutërinë

Postimi në Twitter i kryetarit Basha

Për 7 vjet me radhë, RAMAVIRUSI e ka gërryer ekonominë, shëndetësinë dhe mirëqenien e shqiptarëve. CORONAVIRUSI vetëm sa i dha goditjen e fundit ekonomisë. Kriza nxorri lakuriq makutërinë, mashtrimet dhe gjithë dështimet e Ramës dhe qeverisë së tij të pakicës kundër shqiptarëve.

2 25

3 12

4 5